Pravila korišćenja

Upotrebom sadržaja objavljenog na portalu www.poslovi.ba automatski prihvatate aktuelna Pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumiju u potpunosti. www.poslovi.ba omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa Pravilima korišćenja.

Portal www.poslovi.ba zadržava pravo izmjene Pravila korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posljedice nastale iz takvih promjena.

Autorska prava

Portal www.poslovi.ba ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, vizuelne, audio i druge materijale, baze podataka), stoga se neovlašćeno korišćenje bilo kod dijela portala smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Preuzeti sadržaji koji se nalaze na portalu su postavljeni u najboljoj namjeri i u skladu sa pravilima dijeljenja sadražaja sa označenim izvorom, odnosno vlasnikom autorskog prava nad preuzetim sadržajem.

Linkovi na druge web stranice

Portal www.poslovi.ba sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koji su objavljeni u dobroj namjeri. www.poslovi.ba se ne smatra odgovornim za sadržaje izvan svog portala, kao ni za štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita podataka

Portal www.poslovi.ba štiti privatnost podataka u najvećoj mjeri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da ih portal www.poslovi.ba obavještava o novostima.


Nekoliko riječi o nama

Dobro došli na stranicu portala poslovi.ba

Portal Poslovi.ba je online berza poslova, nastao kao potreba za uspostavljanjem profesionalnog poslovnog sistema koji će pomoći BiH da poveća stopu zaposlenosti.

Poslovi.ba je namijenjen poslodavcima i kandidatima, kao i svima onima koji imaju interesovanja za domen ljudskih resursa i praćenje uticaja koju ova oblast ima u razvoju privrede i društva u cjelini.

Od samog početka rada portala poslovi.ba, cilj nam je da pomognemo svojim kandidatima da nađu posao, da povećamo stopu zaposlenosti, kao i da postavljamo iznova standarde u oblasti ljudskih resursa. Naša vizija je da pomognemo i olakšamo poslodavcima potragu za kvalitetnim i pravim kadrom, koji će doprinijeti rastu i razvoju kompanije.

Teoriju ćemo ostaviti drugima, a Vama ćemo pomoći da na praktičan način dođete do ostvarenja svog cilja - bilo da ste poslodavac ili budući zaposleni.

Biće nam zadovoljstvo da budemo dio i Vašeg poslovnog uspjeha.