Građani Sarajeva i oni iz okoline od septembra će imati mogućnost direktnog leta za London. To je danas potvrdio novoimenovani direktor kompanije ''FlyBosnia'' Tarik Bilalbegović, najavivši i linije prema Parizu i Rimu.

Od septembra direktna linija Sarajevo - London

Bosanskohercegovačka aviokompanija ''FlyBosnia'' od septembra uvodi let za London, a najavljuje i linije iz Sarajeva prema Parizu i Rimu, potvrdio je to danas novoimenovani direktor kompanije Bilalbegović.

Nove linije prema evropskim metropolama ''FlyBosnia'' uvodi nakon što je uspostavila letove za Saudijsku Arabiju i Kuvajt.


Uvođenjem linije za London glavni grad naše zemlje će se nakon više od deset godina direktnom avionskom linijom povezati s engleskom prijestonicom.


Potpisivanjem ugovora o saradnji ''FlyBosnia'' danas je zajedno s Gradom Sarajevo i Javnim preduzećem ''Sarajevo'' ozvaničila početak promotivne kampanje u cilju osnaživanja turističke ponude i upoznavanja turista o nekim od najvećih turističkih atrakcija - Trebevićkoj žičari i sarajevskoj Vijećnici.


Dogovoreno je da se putnicima ponude posebne pogodnosti prilikom posjete žičari i Vijećnici, a putem informativnih letaka u avionima.


Vaučeri za posebne pogodnosti su štampani na kartama, odnosno boarding passu za sve putnike ''FlyBosnije'', a njima ostvaruju pravo na poklon dobrodošlice i druge pogodnosti o kojima će se detaljno moći upoznati na internet stranici.