Tiffany Production d.o.o, drustvo sa ogranicenom odgovornoscu za proizvodnju, promet i usluge

Tiffany Production je porodična kompanija osnovana 1982. godine u Čačku. Naša kompanija je 1995. godine registrovala svoju marku, što je značilo početak proizvodnje i lansiranje brenda Tiffany Production. Od 2006. godine Tiffany Production brend je prerastao u brend TFY, i od tada se plasiramo i promovišemo pod tim imenom. Tokom dugogodišnjeg putovanja razvijamo proizvode namenjene ženama i muškarcima sa izgrađenim stilom, onima koji su u potrazi za kvalitetom, udobnom i modernom garderobom koja ističe jedinstven stil i karakter i prati najnovije svetske tendencije, čime postajemo jedan od vodećih i prepoznativljih proizvođača u tekstilnoj industriji Srbije i šire. 

Danas se naši proizvodi TFY brenda distribuiraju kroz više od 70 maloprodajnih objekata, na 7 različitih tržišta. TFY brend je prisutan putem distributivne mreže u mono- i multibrend prodajnim objektima. Poslujemo putem lanaca svojih maloprodajnih objekata, sistema franšize, kao i veleprodajnih partnera.

Moda je važan deo naših život. Ona pokazuje ono što jesmo i u isto vreme nam dozvoljava da glumimo razne uloge.

Tražeći inspiraciju upravo u Vama, već 36 godina se trudimo da budemo jedinstveni i neponovljivi, elegantni, upečatljivi a u isto vreme romantični i nežni.

Za nas ovo više nije samo priča krpica, kaputa, suknji ili ešarpi, već velike pažnje posvećene svakom detalju i niti koja je utkana u svaki komad garderobe. Danas je tu reč o ljubavi prema modi koja nas pokreće.


TIFFANY modeli su slika Vašeg stava i ličnosti.  Adresa

    Boricka bb, 73200 Rogatica,  Rogatica, Bosna i Hercegovina


  Ostalo

PIB: 4400614010005

RN: 61-01-0150-11

MB: 01908847

PDV: 400614010005