O NAMA

Kompanija Steiner osnovana je jos davne 1906. godine kao porodicni biznis tj. frizerski salon koji se nalazio u glavnoj ulici Londona. Kasnije je talentovani Gospodin Steiner postao licni frizer tadasnje kraljice Engleske Mery. Kraljica je polovinom 60-ih otisla na kruzer sa svojm licnim frizerom Steinerom koji je tada i dobio ideju da otvori salone na brodovima. Kopmanija zato i nosi ime Steiner, po prezimenu osnivaca.

Danas Kompanija Steiner drzi Spa centre i salone na preko 190 okeanskih i recnih kruzera kao i jahti. Kompanija je sa 6 zvezdica, sinonim za viskoi standard u spa industriji. Takodje je vlasink sopstevnog Spa Brenda Elemisa koji se nalazi i u ekskuluzivmih hotelima tj. spa centrima sirom sveta.


Svi nasi zaposleni smatraju se najvecim specijalistima u oblasti Spa centara u svetu i uvek su pozeljni u svim elitnim centrima. Samim tim sto prolazite nasu obuku i sticete iskustvo u radu sa kompanijom Steiner, otvarate sebi mogucnosti za svetsku karijeru, jer je Steiner visoko rangiran u industriji i dobro poznat po detaljnom i kompleksnom treningu kao i po strandardu i tempu rada. Nase osoblje stice spektar kvaliteta kao sto su brzina i kvalitet rada, adekvatan odnos sa klientima koji podrazumeva ekstremnu ljubaznost, a u isto vreme profesionalan odnos sa klijentelom sa posebnom paznjom na detalje, vestine komunikacije i sposobnosti prodaje preparata.


Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju


TRENING U LONDONU - STRUCNO USAVSRAVANJE KAO I SERTIFIKAT ZA ISTI PUTOVANJA PO NAJPOPULARNIJIM DESTINACIJAMA SVETA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE DAN I PO SLOBODAN SVAKE NEDELJE KONSTANTNE DODATNE OBUKE NA BRODU VEZANE ZA VASU STRUKU I RAD I KOMUNIKACIJU ZA LJUDIMA USAVRSAVANJE ENGLESKOG JEZIKA I POTENCIJALNO DRUGIH JEZIKA RAD SA INTERNACIONALNOM KLIJENTELOM, STICANJE KVALITETNOG I RAZNORSNOG RADNOG ISKUSTVA


  Adresa

    JURIJA GAGARINA 14 NJ, Beograd,  , Srbija

   www.theonboardspa.com/