Kompanija Šindelář Spedition s.r.o. je kompanija sa dugom tradicijom, poslujemo u oblasti međunarodnog kamionskog transporta više od 20 godina. Od 2005. godine smo dio austrijske grupe Gartner Transport Holding, koja posjeduje 50% kompanije.

Uglavnom smo specijalizovani za transport paletne robe pod kontrolisanom temperaturom iz južnih zemalja kao što su Italija, Španija, Francuska, zemlje Beneluksa, Nemačka, Austrija i druge evropske zemlje.

Partner smo velikih transportnih kompanija iz cijele Evrope, pružamo pouzdanu uslugu važnim češkim izvoznicima, kao i multinacionalnim prehrambenim lancima, koje isporučujemo robom njihovih evropskih dobavljača.

Posedujemo moderan vozni park sa EURO 6 standardom i poluprikolicama hladnjačama, tako da smo u mogućnosti da prevozimo robu u temperaturnom režimu prema zahtevima naših kupaca.

Mi smo među važnim poslodavcima u južnočeškoj regiji.

Za nas trenutno radi više od 150 zaposlenih koji se ne bave samo osiguranjem transporta robe, već osiguravaju i rad kamionskog servisa, benzinske pumpe i perionice u prostorijama našeg objekta u Netolicama.

U naš tim želimo dobrodošlicu iskusnim vozačima kamiona sa iskustvom, kao i sposobnim radnicima na drugim pozicijama, kako u administraciji tako i u servisu, koji su zainteresovani da učestvuju u daljem razvoju naše kompanije.  Adresa

    Vodňanská 533, 384 11 Netolice,  , Republika Češka

   www.sindelar-spedition.cz/