O NAMA

Kompanija GMP posluje već više od dvije decenije. Zemlja u kojoj živimo bogata je neophodnim resursima za naš rad, ona nam je inspiracija, oslikava naše raznolike potrebe i uči nas kako da se prilagodimo brojnim zahtjevima naših kupaca. Koristimo i povoljan geografski položaj u smislu dobre transportne povezanosti ka izvoznim tržištima. 

Kompanija GMP zapošljava oko 230 radnika, taj broj je u stalnom porastu. U fabriku namještaja uloženo je mnogo truda i rada da bi se ideje i težnje pretočile u današnje proizvode i poslovne rezultate.


Danas smo jedna od najpoznatijih fabrika namještaja u Bosni i Hercegovini i regionu.


Osnovna djelatnost nam je proizvodnja tapaciranog namještaja za stanovanje. Trudimo se prepoznati proizvode kakve žele naši kupci, uklopiti njihove mogućnosti i zadovoljiti potrebe funkcionalnosti i estetike. Stil opremanja enterijera predstavlja donekle i stil života, jer namještaj osim funkcionalnosti može pokazati i druga lica kreativnosti i ugođaja.


GMP je izvozno orijentisana fabrika namještaja i zbog toga smo razvili dobru transportnu organizaciju. Imamo vozni park kojim brzo i efikasno dostavljamo robu i na taj način čuvamo povjerenje i vrijeme naših kupaca. Namještaj do krajnjeg odredišta prevozimo u adekvatnoj ambalaži, tako da namještaj stiže bez oštećenja i u potpunosti ispravan. Zahvaljujući svim tim faktorima i cijenom transporta, krajnji proizvodi su za kupca komforno priuštivi.


Naš namještaj moguće je naći u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Njemačkoj i Švajcarskoj.


Uvek smo u potrazi za najboljim radnicima! Jednostavno, pošaljite nam Vašu biografiju i sa zadovoljstvom ćemo je zaprimiti, te javiti Vam se ukoliko se ukaže potreba za novim radnim mjestima. Ovo je Vaša šansa za karijeru. Iskoristite je.


  Adresa

    Bilećka 2F,  Banja Luka, Bosna i Hercegovina