Kompanija "M:tel" otvorila je danas u Banjaluci prvi Biznis centar namijenjen preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima kako bi dodatno unaprijedili svoje poslovanje.

Kompanija

Koncept centra razvijen je u skladu s najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podijeljen je u nekoliko zona. Pored savjetnika za mala preduzeća, tu je i zona s najnovijim modelima uređaja neophodnih za savremeno poslovanje, zona za prezentacije, gdje se na interaktivni način predstavljaju poslovna rješenja.

Marko Lopičić, generalni direktor kompanije, kazao je kako je "M:tel" posvećen razvoju preduzetništva u RS i cijeloj BiH prije svega kroz kreiranje servisa koji su potrebni u segmentu malih i srednjih preduzeća za razvoj i poboljšanje njihovog poslovanja.


"Otvaranje ovog centra ima za cilj da se stvori jedno mesto okupljanja za sve naše preduzetnike i mala i srednja preduzeća gde mogu da dođu, da se raspitaju i kažu nam šta su njihove potrebe kako bismo mogli da im pomognemo u razvoju njihovog biznisa. Otvaranjem poslovnice za biznis korisnike, želimo da budemo prvi izbor naših klijenata prilikom pokretanja poslova", kazao je Lopičić.


Iz Privredne komore Republike Srpske su pozdravili ovu ideju.


"Smatramo da je ovo snažna podrška razvoju preduzetništva i razvoju malih poslovnih ideja. Obezbijediti na jednom mjestu usluge i dodatne informacije, a usput biti i savjetodavni organ u smislu tih privrednih društava za sve ono što im je izazov kada započinju posao, je veoma važno", kazala je Dragica Ristić, direktor Komore.


Saša Aćić, direktor Unije udruženja poslodavaca RS, kazao je kako se radi o kvalitetnoj usluzi koja će privrednicima uštedjeti i vrijeme i novac.